ONA JE BILA VOJNIK MOJ


KAD PROGOVORI BOG
1
ONA JE BILA VOJNIK MOJ
SHE WAS MY SOLDIER


                        OVO JE PISALA BOŽJA RUKA SA MOJOM
                                    
                                         BOŽJI VOJNIK                                  

                                      
                               





  


    Izabrao sam ja Bog nju, a ona je mene Boga volela i u snu. A ja vam kažem, niko nije voleo nju. Volela je ona mene Boga i nikad nije zažalila zbog toga. A ja vam kažem, niko nju nije voleo, zbog toga.
   Nikom ona interesantna, nije bila, nikom ona zlo nije pomislila. A ja vam kažem, uvek je nasmejana, bila. Mnogo je volela ona mene Boga i mnogi su "uživali" da je muče zbog toga. A ja vam kažem, čvrsto za ruku, držala je ona, mene Boga. Trpela je ona sve to. A ja vam kažem, znala je ona sve to, ono što su oni mislili njoj. Znala je ona, što misle oni, nisu joj dali reč da progovori. A ja vam kažem, "sa velike visine" gledali su nju mnogi. A nisu znali oni, da sam ja Bog u njoj i da meni Bogu rade sve to. A ja vam kažem, sto puta će više dobiti tog, ono što su radili njoj. I ne znaju oni, da je NOVI ZAKON u "punom jeku". A ja vam kažem, misli svoje, će direktno ići u njihovo telo. I ne znaju oni, da sam ja Bog u njoj, a smeju se "iza leđa njoj". A ja vam kažem, sto puta će više dobiti tog. I ne znaju oni, da je NOVI ZAKON u "punom jeku" i da će njihove misli ići, direktno u njihovo telo. A ja vam kažem, to je njihovih ruku delo. I ne znaju oni da je ona, moj vojnik bila, a ja vam kažem, meni Bogu nikad nije odolila. I ne znaju oni, da ona za "mojim stolom sedi". A ja vam kažem, ne znaju oni, koliko ona vredi. I nisu oni svesni tog, da ja Bog, gledam sve to. A ja vam kažem, oni neće nikad, "sedeti za mojim stolom". A mole se oni, meni Bogu klečeći na podu. A ja vam kažem, nisu znali za to, da sam ja Bog došao. Ne znaju oni da sam došao Bog ja i da ih u oči gledam ja. A ja vam kažem, nisu oni svesni toga.

   A ova ruka što piše ovo, moj vojnik je bila. A ja vam kažem, naredbu moju, ona nikad nije odbila. Pa ni sad, i ako za mojim stolom sedi ona. A ja vam kažem, dosta je bilo toga. Dosta je bilo toga, ona više mućena neće biti. A ja vam kažem, od sad če ona za mojim stolom, sedeti.
 
  A iskušavao sam ja nju, a iskušavao sam ja i vas. A ja vam kažem, hteli ste prevariti mene Boga . Hteli ste prevariti Boga mene, a ja vam kažem, niko ne može prevarit, Boga mene. Mislili ste vi, opet čete moći tako, mučiti nju. A ja vam kažem, to ste mogli raditi u "starom, zakonu". I hteli ste opet vi, vi nikad nebiste "stali". A ja vam kažem, "ostali ste k'o zrno mali".
   I opet ćete reći vi. "Mi nismo ni malim prstom dotakli nju". A ja vam kažem, da ne možete više, mučiti nju. I ko je mučio nju? I kad smo mi mučili nju? A ja vam kažem, imat ćete vi bolesti u vašem telu. I niko nebi priznao to, to što je mislio. A ja vam kažem, ja Bog vas neću ni pitati to. I niko nije video, šta ste mislili vi. A ja vam kažem, da mislima vašim, telo vaše, pokrećete vi. I šta god mislite vi, u telo vaše odlazi. A ja vam kažem, ove reči, niko ne može poreći.
   I neću vas ja Bog, "kuditi" zbog tog, što ste mučili nju. A ja vam kažem, imat ćete bolesti u vašem telu. I neću ja Bog vas pitati. Zašto ste mislili zlo? Ja vam samo kažem, šta vam sledi, posle tog. I nikog ja Bog neću terati, da voli mene Boga. A ja vam kažem, ko ne voli mene Boga, mora otići od mene Boga.
   I mnogi će reći. "U crkvu smo išli i molili smo se tebi bože". A ja vam kažem, gde god da ste išli vi, trebali ste drugima dobro misliti. Za to ste znali svi. A ja vam kažem, mene Boga, niko ne može prevariti. I gde god ste išli vi, trebali ste drugima dobro misliti. A ja vam kažem, crkva je sagrađena od kamena, ona ne može, bolesti izlečiti.
   I mnogi će opet reći.
 Džaba smo mi u crkvu išli. A ja vam kažem, gde god ste išli, trebali ste drugima dobro mislit. I gde god idete vi i možete ići, gde god želite vi, treba da drugima, dobro da mislite vi. I nikog ja Bog neću "kudit" i nikom ja Bog neću sudit. A ja vam kažem, mene Boga niko neće pravit ludim. A ja Bog sve vidim i sve znam, a ja vam kažem, ja sve vaše misli, znam. 

   I opet će mnogi reći.
 Ni bolnice nam ne trebaju, ni crkve ni škole, nam ne trebaju. A ja vam kažem, da baš trebaju. Da su crkve, bolnice i škole, tamo gde baš trebaju da budu. A ja vam kažem, mnogi su naseli na tu "rudu". Mnogi su naseli na to, "niko neće znati šta sam mislio". A ja vam kažem da je došlo vreme da vam kažem i to.
   Ono što mislite vi, takav "put" sebi gradite vi. A ja vam kažem, ja Bog sam vam, samo dao snagu za vaše misli. Kako mislite vi tako ćete živeti. A ja vam kažem, mene Boga, niko ne može prevariti. I ne može niko, prevariti mene Boga, a ja vam kažem, dosta je bilo toga.
   I niste vi svesni toga, da nećete moći mućiti više nikoga. A ja vam kažem, ko ne voli Boga mene, mora otići od mene Boga.
   I sad je došlo to vreme, a ja Bog sam rekao, da će doći to vreme. A ja vam kažem, niko ne može živeti, bez Boga mene. 
   A ova ruka što piše ovo, moj vojnik je bila ona, a ja vam kažem, moju školu izučila je ona. 
   Da bi razumeli vi. Ja Bog u njenom telu živim. A ja vam kažem, ona se mene Boga ne stidi.
    Kad ste ponižavali nju, ona vam je davala snagu. A ja vam kažem, volela je ona mene i po noći i po danu. A ja Bog sam u njoj i meni Bogu ste radili sve to. A ja vam kažem, ona nikom nije htela da pomisli zlo.

    Čvrsto za ruku, držala je ona mene Boga. A ja vam kažem, niko me nije voleo, kao ona.

   A sad. Znate svi vi i čuli ste vi za to, da se Isus rodio. A ja vam kažem, kad se Isus rodio u čoveku tom, on je sve te ljude voleo. Zato se Isus mogao roditi u čoveku tom. A ja vam kažem, ja Bog sam mu snage dao za to. Oni ljudi koji su razapeli Isusa, ja Bog sam za njima plak'o. A ja vam kažem, plakao sam Bog ja za njima, svi do jednog, postali su životinja. Morao sam im dati, ono što su Isusu radili. A ja vam kažem, mene Boga nisu porazili. I nisam ja njima, zamerio to, što su Isusa, mučuli toliko. A ja vam kažem, ja Bog neću ni pitati nikog. Ja Bog neću ni pitati nikog. Zašto si činio i mislio zlo? A ja vam kažem, ja Bog sam im samo davao snagu za to.
   I neću ja Bog suditi nikom i neću ja Bog kuditi ikog. Ja vam samo kažem, šta vam sledi posle tog.
     A ova ruka što piše ova slova, rastrgana je bila ona. A ja vam kažem, sve vas je volela ona. A ja Bog sam joj dao, sebe na dar  . A ja vam kažem, zaslužila je ona taj dar.
   I da se ne pitate vi. Kako je ona u životu ostala, a rastrgana je bila? A ja vam kažem, zato što je mene Boga volela.
   I opet vama neće biti jasno to. A ja vam kažem, ja Bog sam joj dao život nov.
   I opet, vama neće biti jasno to. Kako sam ja Bog njoj dao život nov. A ja vam kažem, "ona ima srce veliko".
   Nekima nikad neće biti jasno. A ja vam kažem, "ako biljka ne dobije Sunca i vode, ona će uvenuti". A čovek, kad ne dobije snage moje, mora umreti.
   I opet neće biti jasno svima. Ja Bog sam čekao eonima, da progovorim ja.
   I progovorio sam ja. Ova ruka što piše ova slova, dala je za mene Boga, dva života. A ja vam kažem, ja Bog pišem ova slova. Ja Bog sam u njoj, ona je meni dala, život svoj. A ja vam kažem, ja Bog sam došao. 
   I opet neće biti vama jasno, kako sam ja Bog došao. Ja Bog sam stvorio čoveka. I ja Bog znam, kako funkcioniše ljudsko telo. A ja vam kažem, mnogo eona sam "postio" Bog ja, da bi stvorio čoveka.
   Ja Bog znam, da čoveka ne boli, kad kosa raste na glavi. A ja vam kažem. Za to sam Bog ja, morao lava milovat po glavi.
A čovek, ne mora da vodi brigu o tom, kako mu rade unutrašnji organi. A ja vam kažem, ja Bog sam morao dozvoliti zlu, da se iskali na mom telu.
   A ova ruka što piše ovo, voli mene Boga mnogo. A ja vam kažem, da ja Bog nebi doći mog'o, da ona nije sve vas volela mnogo.
   Zlo se iskalilo na njoj, a ona nije uzvratila istom merom. A ja vam kažem. Ona je od izumiranja spasila čovečanstvo.
   I niste vi svesni tog, da vam je ona davala snagu za život. A ja vam kažem. Da vam ona nije davala snagu za život, danas na Zemlji, nebi bilo nikog živog.
   I sretan sam Bog ja što je ona sve vas toliko volela. A ja vam kažem. Zato sam i mogao doći Bog ja.
   A kad sam došao Bog ja, imao sam "pune ruke posla". Odvojio sam Bog ja, dobro od zla. A ja vam kažem, "gorilo je nebo i zemlja".
   A trčala je ona, ona nije imala odmora. A ja vam kažem. Žestoko se borila ona, sve do NOVOG ZAKONA.
   I niko nije video to, da ona nije živela život. A ja vam kažem, rastrgana je bila ona, to niko nije video.
   I niko nije video to, kako bole rane te. A ja vam kažem, rana je na ranu išla, ni jedna rana nju nije zaobišla.
   I gde god je bila ona, isterana je bila ona. A ja vam kažem, snagu vam je davala ona.
    Ja Bog sam joj rekao da vam da snage. A ja vam kažem, mene Boga niko ne može da laže.
    I nebi vi priznali, da je istina to. A ja vam kažem, "zato ona sedi za mojim stolom".
   I nebi vi priznali da ste zlo mislili. A ja vam kažem. Ja Bog vas neću ni pitati to.
   A ova ruka što piše ovo, dva života je meni Bogu dala, da bi se ti roditi mog'o. A ja vam kažem, "zato ona sad sedi za mojim stolom".
   "Ona sedi za mojim stolom i piše ova slova". A ja vam kažem. Za to je ona meni Bogu dala dva života.
   Ja Bog sam joj dao, sebe na dar. Zato ona zna, sve što znam Bog ja.
   I niste vi videli to, kad sam ja nju noću budio. A ja vam kažem. Budio sam ja Bog nju, neko je molio mene Boga, hteo je da ima najlepšu devojku. Morala je ona da mu snage da. A ja vam kažem, njemu ni to nije bilo dosta. Hteo je on, da živi s njom i da mu, pod nogama bude ona. A ja vam kažem. Žrtvovao sam ja nju, živela je ona s njim, kao u kavezu. A ja vam kažem, ja Bog sam znao, njegovu nameru. A on nije znao da sam ja Bog u njoj. A ja vam kažem, mene Boga je gazio svojom nogom. I nije mu bilo dosta to, hteo je on i "srce njeno". A ja vam kažem, zavirio je on u srce njeno. U srcu njenom sam bio Bog ja. A ja vam kažem, tada smo se suočili on i ja. Hteo je on da ubije mene Boga. A ja vam kažem, ubio je sebe samoga.
    I opet ćete vi reći.
Niko ništa nije video. A ja vam kažem. Kad bi videli vi, ni ja Bog vam nebi mogao pomoći.
   A ova ruka što piše ovo, voli mene Boga mnogo. A ja vam kažem, žestoko se ona Borila, da bih ja Bog pisao ovo.
    A da bi jasnije bilo vama, uprostit ću reči ove.
Veliko drvo, pre toga je bilo malo seme. I u tom  malom semenu, nalazi se veliko drvo. A ja vam kažem. Vaše misli su malo seme.
I ako ne posadiš seme, neće izrasti drvo. A ja vam kažem. Ako ne misliš zlo, Raj se zove to.
   A ova ruka što piše ovo, voli mene Boga mnogo. A ja vam kažem, nikom ona nije pomislila zlo. Zato sam ja Bog u njeno telo i doći mogao.
    I nikom ona nije pomislila zlo, zato sam ja Bog nju i izabrao. Izabrao sam ja Bog nju, da od izumiranja spasi čovečanstvo. A ja vam kažem, ona je moje svedočanstvo.
   A davno sam ja Bog rekao, da će se roditi neko, ko će spasiti ovaj svet. A ja vam kažem, da će to žena biti, nikom nije "palo na pamet".
    Svi ste vi očekivali, da će to muškarac biti.
A ja vam kažem, muškarac te muke, nebi mogao izdržati.
A molio sam ja Bog sve vas, nemojte misliti toliko zla! A ja vam kažem. Neki su rekli. "Šta ti znaš, ti nam netrebaš".
A molio sam ja Bog sve vas, pomozite njoj, možda neće izdržati ovaj "zavoj".
A ja vam kažem, od mene ste glavu okretali, niste me hteli slušati.
    A ova ruka što piše ova slova, u nesvest je padala. Tolika je bila vaša zloba.
A ja vam kažem i tada za ruku, držala je ona mene Boga.
Gde god je ona bila, isterana je bila. A ja vam kažem. Da voli mene Boga, njoj nikad nije bilo dosta.
   Ova ruka što piše ovo u svetu je moj vojnik po redu treći i najveći. A ja vam kažem, Isus je bio moj vojnik drugi. A ja Bog sam bio vojnik prvi. A ja vam kažem, "vodonoša" sam ja bio u vreme to. Davao sam ja svima"vode" . "Pio je ko je i koliko mogo i pio je ko i koliko nije mog'o. Tada je vladala "zima". A ja vam kažem, davao sam ja "vodu svima."
   Mržnja je vladala u vreme to, niko nije nikog volio. A ja vam kažem, mene Boga niko nije volio. Životinje su postali oni. A ja vam kažem, neko je mene Boga počeo molit. 
Dali ima neko da pomogne ljudima ovim. Mene to sve jako boli, ja njih sve volim. A ja vam kažem, da sam ja dao snagu čoveku tom. Dao sam ja snagu čoveku tom, zato što je sve te ljude voleo. A ja vam kažem, Noja se zvao on.
   Ja Bog sam vodonoša bio u vreme to. A ja vam kažem, vodena je to snaga bila koju sam im ja Bog davao.
   A Isus, kad se rodio u čoveku tom. A ja vam kažem, Isus se sa Nojevim mislima spojio.
   Kad se spoje misli "iste boje". Tada se ostvaruju misli. A ja vam kažem, tek tada su se ostvarile, Nojeve misli. Isus je voleo sve ljude te, a ja vam kažem, stvorena je snaga, "koja s nogu obara". I to je sirova snaga bila, ali je puno jača bila. A ja vam kažem, kao vino je opijala.
   Mnogi su "naseli" na to, "slatko" su mogli misliti zlo. A ja vam kažem, ja Bog sam davao snagu svakom. I onima koji su mislili zlo i onima koji su mislili dobro. A ja vam kažem, kuga i kolera je vladala u vreme to.
 I niko nije bio svestan tog, da kad jedni drugima misle zlo, da je kuga i kolera stvorena tako. Koliko su dugo mislili zlo, jedno drugom. Kuga i kolera su vladale toliko dugo.
I nisu oni bili svesni tog, a kuga i kolera je uzimala danak svoj. A ja vam kažem, kad jedno drugom misle zlo, kuga i kolera je stvorena tako.
   Isus se rodio u vreme to i mene Boga molio. Ima li neko da pomogne ljudima ovim, za sebe ja ne molim. Davao je on njima snage za život. A ja vam kažem, oni su potrošili snagu, misleći zlo. I razapeli su oni njega i ismejavali njega. A ja vam kažem, životinje su postali oni, svi do jednoga.
    A ova ruka što piše ovo, voli mene Boga mnogo. A ja vam kažem, rastrgana je ona bila, zato što je mene Boga volila. Rastrgali su nju "gladni vuci". A ja vam kažem, sad su oni na velikoj muci.
Sad oni nebi hteli "to", to što su radili njoj. Pa sad mole mene Boga. A ja vam kažem, sad im ne mogu pomoći ni ja Bog. Oni su u svoje telo utisnuli to.
    Od te snage, koju sam svima jednako dao, može se misliti samo dobro. Ako se od te snage misli zlo, životinja ćeš postati zbog tog. A ja vam kažem, ne može niko prevariti mene Boga.
   A ova ruka što piše ovo, "rastrgana" je bila, a ja vam kažem, čovek je kompletiran.
 Ta tri segmenta su važna u životu čoveka. A ja vam kažem, ko voli mene Boga, moći će obnoviti snagu zbog toga.
   Prvi segment u životu čoveka je "vodena snaga". Od te snage, šta god da čovek misli, stvara  se jača snaga u telu čoveka. Tada čovek prelazi u drugi segment. Ta snaga je sto puta jača nego vodena snaga. A ja vam kažem, "kao vino je ta snaga". Ta snaga "opija i ruši". A ja vam kažem, čovek uči. Čovek uči, šta je dobro, a šta zlo. Tu čovek može i da pogreši i da mu ja Bog oprostim za to. I kad mu ja Bog oprostim i kažem. Ne greši više, neću ti  više moći pomoći ja Bog.
I ne razmišljate vi o tom. Mislite. "Sad sam se izvukao" i ponovo počnete misliti zlo. A ja vam kažem. Ja Bog, sve i da hoću, ne mogu pomoći onom, koji nastavi misliti zlo.
U prvom segmentu, ja Bog sam vodonoša bio. Ja Bog sam "temelj" postavio. Od te snage, ja Bog nisam " ni jeo ni pio". A ja vam kažem. Drugima sam dobro mislio, a na sebe nisam mislio. "Bedan" sam bio, zato što niko nikom, nije dobro mislio. Ja Bog sam svima mislio dobro i od toga su živeli svi. A ja vam kažem. Ja Bog se ne žalim, ja vam samo kažem, da bi razumeli.
   Od te snage, oni su živeli tako. Ono što su videli dana tog, to im je bio zakon. Nisu oni imali "pardona" prema nikom. A ja vam kažem. Oni nisu znali, ni kako im rade unutrašnji organi. Nisu oni znali, ni ko im je sestra, ni ko im je brat. A ja vam kažem, nisu oni znali ni ko im je majka, ni ko im je otac. Na nivou tom živeli su oni. A ja vam kažem. Nagonski su živeli oni. Ono što su videli, pridavali su važnost tom. A ja vam kažem, oni nisu mogli više od tog.
Bili su "mali", nisu znali. A ja vam kažem, ostali su "k'o zrno mali". Još i danas ima ljudi koji žive tako. A ja vam kažem, ja Bog sam im samo snagu davao.
   Drugi segment u životu čoveka, Isus je stvorio. A ja vam kažem, mene Boga je on molio. Volio je on ljude te i nije mogao gledati njihove patnje.
Isusove misli spojile su se sa Nojevim mislima. Stvorena je jača snaga.
A ja vam kažem. Od te snage, mislio je ko je i šta hteo, niko nikog nije voleo.
    Taj drugi segment je najteži za čoveka. 
A ja vam kažem, tu se "lome koplja".
I mnogo je "glava palo" na ispitu tom.
A ja vam kažem. Sirova je to snaga, koju sam vam ja Bog dao.
Ja Bog sam vam dao "sirovu snagu". Da od te snage mislite drugima dobro. A ja vam kažem, jedino taj zadatak, sam vam ja Bog zadao. A sve ostalo, ja Bog bih vam dao. A niste vi bili svesni tog. Kad mislite drugima dobro, u vašem telu se stvara snaga. Od koje vaše telo živi. A ja vam kažem. Telo vaše živi toliko dugo, koliko drugima mislite dobro.
    A sad. Tražili ste vi od mene Boga, mnogo toga. I sve što ste tražili, to ste i dobili. A ja vam kažem, mene Boga niste mogli oboriti.
   Tražili ste vi od mene Boga, da imate kuću i u kući, mnogo toga. A ja vam kažem, ja Bog sam vam to i dao.
A tražili ste vi, da imate para mnogo. A ja vam kažem, dao sam vam i to. I zgrabio je para, ko je koliko mogo. A ja vam kažem, ja Bog sam se odužio svakom. 
   I "gazili ste jedni preko drugih, ko će biti prvi". A ja vam kažem. Ja Bog sam svima vama u krvi. A tražili ste vi od mene Boga, mnogo toga i na sebe ste mislili non-stop. A ja vam kažem, ja Bog sam vam dao to.
Mislili ste samo na sebe i na materijalne stvari. A ja vam kažem, niste znali bili ste mali.
   To je taj drugi segment u životu čoveka. Mnogi su "naseli" na to, tražili su samo materijalno.
   I nek znate svi! Ja Bog nikog neću "kuditi" i ja Bog, nikom neću suditi. I možete da mislite šta god hoćete vi. A ja vam kažem, ne možete dokle hoćete vi.
    Nikog ja Bog nisam terao, da misli dobro. I nikog ja Bog nisam terao da misli zlo.
Ja vam samo kažem, šta vam sledi posle tog.
Čovek kada misli zlo, ne može živeti dugo. A ja vam kažem, ja Bog sam stvorio čoveka, da drugima misli dobro.
   I ja Bog sam stvorio čoveka, da tuđi život čuva, "kao zenicu oka svog". A ja vam kažem, ja Bog sam došao.
    A ova ruka što piše ova slova, žestoko se borila ona, da bih ja Bog došao. A ja vam kažem, ja Bog sam napisao svako ovo slovo.
    I ova ruka što piše ova slova, čuvala je mene Boga, "kao zenicu oka svog". A ja vam kažem od mene Boga je ona, dobila darova puno.
   A dobila je ona i taj dar, dao sam joj sebe na dar. A ja vam kažem, ona zna, sve što znam Bog ja. 
I ona sad piše ono što govorim Bog ja. A ja vam kažem, žestoko se ona borila, da bi došao Bog ja.
   I niste vi svesni tog, da danas na Zemlji nikog nebi bilo živog. A ja vam kažem. Da ova ruka što piše ova slova, nije dala za mene Boga dva života. I niste vi bili svesni, a veliko zlo se valjalo iznad vaših glava. A ja vam kažem, atom čuda stvara.
A ja Bog sam prvo atom bio. A ja vam kažem, svima sam ja Bog jednako snagu dao.
   A ova ruka što piše ova slova, bila je k'o "jedno zrno mala" kad je u stroj stala. A ja vam kažem. Čvrsto za ruku, ona je mene Boga držala.
Ovako sam ja Bog njoj rekao.
Stala si u "stroj" i postala si vojnik moj. Nesmeš nikom pomisliti zlo i nesmeš nikog pogledati "popreko". Nesmeš nikog kuniti, niti se zlatom kititi. A ja vam kažem, pomno je slušala ona mene Boga.
I još sam joj rekao Bog ja.
Čeka te velika borba. A ja vam kažem, da je rekla samo. Bože čuvaj mi decu i već je bila tamo.
Slao sam ja Bog nju tamo, gde se sakupljalo, najveće zlo. A ja vam kažem, "sa velike visine" zlo je u nju gledalo. I pita nju zlo. Šta radiš tu? Rekla je samo. Bog me poslao tu. "Izcerilo" se zlo i kaže njoj. E sad ću te zgaziti "kao malu mrvu". Ne bojim se ja tebe. Rekla je ona njemu. A ja vam kažem. Zgazilo je zlo nju, a ona mu je dala za to, snagu.
   Likovalo je zlo i veselilo se zlo. A ja vam kažem. Nije znalo zlo, da sam ja Bog u njoj. A ja Bog sam rekao njoj, da mu da snage za to. A ja vam kažem, niko za to nije znao. I niko nije znao da je ona vojnik moj. A ja vam kažem, niko nije znao, da sam ja Bog u njoj.
   Dok ste vi živeli život svoj, ona je stala u stroj. A ja vam kažem, meni Bogu je dala život svoj.
   Kako se daje život za mene Boga? Pitat ćete se vi. A ja vam kažem, nesmeš nikom ni u snu, zlo pomisliti.
   I mnogi će reći, "nisam ja mislio zlo".
A ja vam kažem. Kad si ljubomoran na komšiju svog, tada misliš zlo. Kada si ljubomoran na druga svog i tada misliš zlo. Kad ponižavaš nekog i smeješ mu se "iza leđa". Tada činiš zlo. A ja vam kažem, da niste svesni tog.
   A mnogi su "fini" bili i pred ljudima svoju zlobu krili. A ja vam kažem, od mene Boga se niko ne može sakriti.
I niste vi svesni tog, da ja Bog sve vaše misli znam. A ja vam kažem. Ja Bog sve vidim i sve znam.
I niste vi svesni, kad mislite vi. Ja Bog vam dajem snagu, da možete misliti.
I niko nebi priznao, ono što je mislio. A ja vam kažem. Ja Bog vas neću ni pitati to. Niko nebi istinu rekao.
A ja Bog, sve vaše misli znam. Zato i neću pitati nikoga. A ja vam kažem. Ja Bog ne "krivim" nikoga.
I bit ćete vi iznenađeni i bit ćete vi zaprepašćeni. A ja vam kažem. Kad budete shvatili, da ja znam sve vaše misli.
    Svi vi znate kako kamera snima film. A ja vam kažem. Ja Bog dajem snagu za vaše misli. I sve vaše misli su snimljene u toj snazi, koju sam vam ja Bog dao. A ja vam kažem, zato ja i znam vaše misli. Ja samo pomislim na vas i ja sve vaše misli znam.
I da ne zaboravim još i ovo reći. Sad će neko reći. Bog pa da zaboravi reći. A ja vam kažem. Ja Bog vam samo dajem snagu za vaše misli.
    Da vam objasnim to. Ko sam ja Bog! Ja Bog sam snaga u svima vama. I ja Bog dajem snagu vašim mislima.
Ja Bog dajem snagu, mislima vašim. A vi pokrećete telo vaše, mislima vašim. I šta god mislite vi, ja Bog dajem snagu mislima vašim. A ja vam kažem, da misli vaše, prolaze kroz vaše vene i pokreću telo vaše.
   Kad mislite zlo. Ja Bog dajem snagu mislima vašim. A ja vam kažem, zle misli prolaze kroz vaše vene i oštećuju vaše vene. I kad vi sve više mislite zlo, Vaše vene pucaju i u vaše telo otrov puštaju. Tada oboli vaše telo. A ja vam kažem, to je vaših ruku delo.
   Ja Bog dajem snagu, svima. Onima dobrima i onima lošima. A ja vam kažem, za vaše misli, ja Bog sam vam samo snagu dao.
   I pitate se vi, "zašto tako živite vi". A ja vam kažem. Ja Bog samo dajem snagu, mislima vašim.
   A sad! Hteli bi mnogi, videti mene Boga. A ja vam kažem. Koliko ste puta videli drugog čoveka, toliko ste puta videli mene Boga. I videli ste vi mene Boga bezbroj puta. A ja vam kažem. Da niste svesni tog, gledate jedan u drugog, a pitate se gde je taj Bog.
Kad vidite drugog čoveka, to je "mojih ruku delo". A ja vam kažem. Mene Boga ste videli, bezbroj puta.
Ja Bog živim u svakom čoveku i dajem snagu svakom čoveku. A ja vam kažem, ja Bog sam prvo atom bio.
   I niste vi svesni tog, da je vazduh atoma pun. A ja vam kažem, kad udišete vazduh udišete i atom. Atom je snaga, koja vaše telo drži u životu. A ja vam kažem. Šta god da mislite vi, atom daje snagu, mislima vašim. Mislima vašim, pokrećete telo vaše. A ja vam kažem. Telo vaše se pokreće u skladu sa mislima vašim.
   I opet ćete se vi pitati. Kako izgledam ja Bog? A ja vam kažem, da ja Bog znam sve misli vaše. To znači. Da ja Bog izgrađujem svaki nerv vaš.
I kako izgledam ja Bog? Opet ćete se pitati vi. A ja vam kažem. Kad pogledate u drugog čoveka, tako izgledam ja Bog.
I kad pogledate u drugog čoveka, on izgleda isto kao i vi. A ja vam kažem, da se čovek, ne mora brinuti, da mu rade unutrašnji organi. I čovek se ne mora brinuti o tom, da mu srce radi non-stop. A ja vam kažem. Ja Bog sam mnogo eona "postio". "Postio "sam, Boga ja. Zato sam i mogao, stvoriti čoveka.
   A da bi vama bilo jasno to! Odakle meni Bogu ta snaga, da stvorim čoveka.
A ja vam kažem.
    Pre mnogo eona, dok još ničeg nije bilo, ja Bog sam čestica bio. A ja vam kažem, tada u Svemiru ničeg nije bilo. Naletela je na mene, čestica jedna. Počeo sam ja na "jedno oko da gledam". A ja vam kažem, nije prošlo vremena puno, počeo sam ja da gledam i na oko drugo. A ja vam kažem, gledao sam ja na oba oka. Nisam ni znao šta se dešava. A ja vam kažem, počeli su meni da rastu, uši i glava. Nisam ja imao pojma ni ko sam ja. A ja vam kažem, počelo je meni da se spava. Zatvorio sam ja oči i utonuo u san. A ja vam kažem. Imao sam četiri noge, kad sam se probudio ja. I rep sam imao ja. A ja vam kažem, bio sam sam. U opni sam bio ja i leteo sam Svemirom. A ja vam kažem. Odjednom sam osetio pod nogama tlo. Odkud sad to, ali nije mi bilo važno to. A ja vam kažem. Tlo se pod mojim nogama povećavalo. Hodao sam ja i nisam video nikoga. A ja vam kažem. Hvatala je mene, neka nostalgija. "Nisam znao ni kako, ni šta, samo nisam želeo da budem sam". Odjednom su se pojavila, ispred mene dva oka. Gledala su u mene ta oka dva i vidim ja ista su kao i moja. Gledam ja ima rep kao i ja. A ja vam kažem, pred mojim očima stajala je mišica. A miš sam bio ja. Nisam ja bio zadovoljan izborom tim. A ja vam kažem, brzo su se oni razmnožavali. Razmnožavali su se oni velikom brzinom. A ja vam kažem, nisu oni voleli jedno drugo.
   Nisam ja hteo da sudjelujem u tom. A ja vam kažem. Na planeti Suncu se dešavalo to. Nisam ja više hteo da budem miš.
Otišao sam ja od njih, oni za mene nisu "marili". A ja vam kažem. Oni su jedno drugo, ujedali i grizli do smrti. Oni jedno drugo nisu mogli gledati očima svojim. A ja vam kažem. Planeta Sunce je počela da gori. Gorela je čitava planeta. A ja vam kažem, u zlato se pretopila planeta. Ja bog sam počeo stvarati, život novi. A ja vam kažem, počeo je mene neko da "moli". Počeo je mene da moli jedan miš, neće ni on da bude miš. Obećao je on da neće da bude miš. Poveo sam ja njega i počeo stvarati život novi. A ja vam kažem. Počeli su meni izrastati rogovi. Opet sam ja imao oka dva, a telo mi je bilo kao vreća. A ja vam kažem, bik sam bio ja. Imao sam osećaj taj, kao da ću svakog trenutka ubosti rogovima nekoga. U opni sam bio ja, dok mi nisu izrasli svi delovi tela. A ja vam kažem, kad sam progledao ja. Vidim, stvara se tlo pod nogama. A ja vam kažem bik sam bio ja. I opet se nije meni svideo taj "scenario". A ja vam kažem. Ja sam "poblesavio" kad sam kravu ugledao. Nije se meni svidelo to, ona da ispred mog nosa meni maše repom. Nisam želeo ja, bik da budem ja. Otišao sam ja, a oni nisu izdržali ni eona dva. A ja vam kažem, na Planeti je nastala tama. I niko nije ostao živ, a ja sam počeo, da stvaram život novi.
Ugasio se život na Mesecu tom, zato što sam otišao ja Bog.
Stvarao sam ja život novi, počeo je mene neko da moli. Neće ni on da bude bik. A ja vam kažem, da je obećao meni da neće da bude bik.
Ugasio se život na Mesecu. A ja sam imao drugu "metu". Osetio sam ja, da mogu više od tog. A ja vam kažem. Nisam želeo da sudjelujem u "scenariju" tom. A ja vam kažem. Nisam želeo da rogove imam.
   Počeo sam ja, da stvaram život novi. I kad sam progledao ja, vidim nemam ni jednog roga. A ja vam kažem, rep sam imao ja. Nisam se setio da poželim i to, da nemam rep u životu ovom. Opet mi nije odgovarala "šema ta". A sad sam već znao. Pojavila su se oka dva, bar sam znao, kako izgledam ja. Počela je ona mene, da vuče za nos. A ja vam kažem majmunica je bila to. A ja sam majmun bio. A ja vam kažem, opet mi se nije svidelo. 
    I shvatio sam ja, da mogu stvoriti samo onog, kakav sam ja. Video sam ja da mogu više od tog. Aja vam kažem, nisam odustajao od tog.

   Na svim planetama u Svemiru je bilo života. A ja vam kažem. Niko nije voleo mene Boga.
Zato u Svemiru planete, bezživotno stoje, kao dokaz slabosti moje.
   A ja vam kažem. Ova ruka što piše ova slova. Dva života je ona dala za mene Boga. Zato ja Bog i mogu pisati ova slova. Zato što je volela mene Boga.
   I nisam mogao, progovoriti Bog ja, sve do sad. Do sad niko nije voleo, mene Boga. Kao ova ruka što piše ova slova.
A ja vam kažem. Najviše me je volela ona.
I sretan sam Bog ja, zato što me ona toliko volela. A ja vam kažem, došao sam Bog ja.
I progovorio sam Bog ja.
A ja vam kažem. Znao sam Bog ja, da će se roditi neko, ko će spasiti ovaj svet. A ja vam kažem. da će to žena biti, nikom nije "palo na pamet". Ni jedan muškarac, nebi izdržao te muke.
   I znao sam ja i Isusu sam rekao ja. Da vam kaže. Da če se roditi neko, ko će spasiti ovaj svet. A ja vam kažem. Znao sam ja, zato što sam Isusovim mislima snagu dao. Od tih misli, do NOVOG ZAKONA živeli ste svi. A ja vam kažem, mene Boga niste mogli prevariti. Te Isusove misli lebdele su zraku. A ja vam kažem. Bile su na "dohvat ruke"
svakom. Niko nije hteo, da se muči. A ja vam kažem, niko nije hteo, moju školu da uči.
    A ova ruka što piše ova slova, moj vojnik je bila ona. A ja vam kažem, moju školu izučila je ona.
 I kako i kad? Pitat ćete se vi. A ja vam kažem. Ona je za mene Boga dala dva života. I nikom ona nije pomislila zlo i nikog ona nije pogledala popreko. A ja vam kažem. Tako se za mene Boga daje život.
   Mnogi će reći. Mogli smo i mi tako! A ja vam kažem. Mene Boga niko nije, molio tako jako.
A ova ruka što piše ova slova, molila je ona mene Boga. A ja vam kažem, od toga nije odustajala ona. Molila je ona mene Boga tako, da ne bude gladan niko nikako. A ja vam kažem, za sebe nije molila ona.
A molio sam ja Bog sve vas i niko nije želeo da se pomuči za mene Boga. Niko nije želeo takve muke. A ja vam kažem, niko nije voleo toliko mene Boga, da bi dao život, za mene Boga.
A za mene Boga se daje život tako! Ne misliš zlo nikom nikako.
Niko se nije hteo odreći tog, da drugome misli zlo. I niko se nije hteo odreći tog, da muči drugog.
I niko se nije hteo odreći tog, da ljubomoran bude na komšiju svog.
I niko se nije hteo odreći tog, da muči i tuće svoju ženu.
I niko se nije hteo odreći tog, da ismejava i ponižava drugog.
I niko se nije hteo odreći tog, da grabi samo sebi, a za drugog ga nije bilo briga.
   A ova ruka što piše ova slova. Jedino se ona odrekla svega tog. A ja vam kažem. Zato sam i mogao doći ja Bog.
A rekao sam Bog ja.
Misli dobro svima, tada kod mene Boga "blaga imaš".
I šta god da učinite ovim ljudima, meni ste učunili.
I još sam rekao Bog ja. Ne sudite drugima, da vam nebude suđeno.
I još sam rekao Bog ja. Ne budite "srca tvrda". Postat ćete orahova ljuska. A ja vam kažem. Ko ima "srce tvrdo" postat će drvo.
   Mnogo toga sam rekao Bog ja, a niko da voli mene Boga.
   A sad. Svima sam Bog ja dao po nešto, da nikome ne bude teško. A ja vam kažem, svako je zadržao sve, samo za sebe.
   Nekima sam ja Bog dao, da sreću dele. A ja vam kažem, sve su zadržali samo za sebe. A ja vam kažem, tako je nastalo ćebe.
   A nekima sam ja Bog dao, da niko ne ostane bez Krova nad glavom. A ja vam kažem, svako je sve za sebe zadržao. A ja vam kažem, velike su kuće imali i sve za sebe zadržali.
   I nije u pitanju to, koliko neko imanje ima veliko. A ja vam kažem, da sam ja Bog rekao. Misli dobro drugima kao samom sebi.
I videli ste vi, da veliko imanje imate vi. A ja vam kažem. Samo da ste iskreno pomislili, nek i drugi imaju tako. A ja vam kažem, još toliko ste imanje mogli imati.
I kažem vam da nije bitno, koliko para imate vi. Bitno je to, šta ste drugima mislili. I nikog ja Bog neću pitati, koliko para imaš. A ja vam kažem mogli ste sto puta više para imat. Samo da ste isto tako mislili drugima. A ja vam kažem, ja Bog nikog neću ni pitati, koliko para imaš. Ja Bog sve vaše misli znam. Zato nikog i neću pitati.
   I neću ja Bog nikom suditi i neću ja Bog nikog kuditi. Ja vam samo kažem. Ako mislite zlo, šta vam sledi posle tog.
   A mnogi su "naseli" na to. Niko neće znati šta sam mislio. A ja vam kažem. Ja Bog sve vaše misli znam. Ja sam sa svima vama "povezan". I možete dobiti samo to, to što ste mislili vi. A ja vam kažem. Vaše misli će direktno u vaše telo ići.
   Ja Bog sam došao i NOVI ZAKON doneo. A ja vam kažem. Vazduh je pun ljubavi. I udišete taj vazduh vi i ako od te "snage ljubavi" mislite zlo. A ja vam kažem, bolesti stvarate u telu svom. A sve što mislite vi ide direktno u vaše telo.
   I opet će mnogi reći. Nisam ja, nisam ja mislio zlo. A ja vam kažem. Da vas ja Bog neću, ni pitati to.
   A sad. Za mnoge bolesti ste hranu okrivili. A ja vam kažem. Istu hranu jedete svi, a niste oboleli od iste bolesti.
Hranu koju jedete svi, ne možete oboleti ni od jedne bolesti. Od misli vaših ste oboleli.
Oni koji su "debeli" jako, njihove misli su takve. "Nedam nikom ništa" kad je u pitanju hrana. A ja vam kažem. Meni Bogu, nisu dali ništa.
A oni koji su jako ljubomorni bili i svoju ljubomoru od drugih krili. A ja vam kažem, od malignih bolesti su oboleli.
I niko ništa, ne može sakriti od mene Boga. A ja vam kažem. Niko ne može prevariti, mene Boga.
   A sad. Mnogi su molili mene Boga, hoće da vide mene Boga. A ja vam kažem, ne odustaju oni od toga.
I gde je taj Bog?
I hoće li više doći taj Bog!?
Pitaju se mnogi.
A ja vam kažem. Došao sam Bog ja. I zato se pišu ova slova.
   Mnogi su u uverenju tom. Ja Bog ću doći i ići od grada do grada i pričati priče od Raja. A ja vam kažem. Ja tako nikad neću doći.
   I niste toga svesni vi, da ja Bog u svakom čoveku živim. Dok čovek zlo ne počini.
   A mnogi misle, da ću ja Bog sa neba sići u "kočijama belim". A ja vam kažem. Na nebu sam bio ja, do NOVOG ZAKONA.
Živeli ste svi od snage moje, kad ste vazduh udisali. Udisali ste vazduh pun snage moje. A ja vam kažem. Vaše telo se razvijalo i raslo od snage moje.
A mislite svi vi, da vaše telo od hrane koju jedete živi. A ja vam kažem. Vaše telo živi od snage moje, koju vazduhom udišete vi.
I niko nije umro od tog, što hrane u kući nije imao. A ja vam kažem. Da niste svesni vi, da je vazduh pun atoma. A ja vam kažem. Niko ne može prevariti mene Boga.
 I niste vi ni svesni tog. Da svojim mislima određujete, koliko ćete živeti dugo.
A ja vam kažem. Koliko dugo drugima mislite dobro, toliko dugo ćete živeti.
   Pitate se vi. Zašto sam ja Bog dozvolio, da neko  misli i čini zlo. A ja vam kažem. Ja Bog sam mu snage dao za to.
Onaj koji misli zlo, od njegovih misli žive životinje.
A ja vam kažem. Kad niko nebi mislio zlo, životinja ne bi bilo.
I uvek će biti takvih, koji će misliti zlo. 
I koliko vrsta životinja ima, toliko vrsta zla ima. Svo zlo je stvoreno mislima. A ja vam kažem. Ne mogu svi voleti mene Boga
   I nikog ja neću terati, da voli mene Boga. I nikog ja neću "kuditi", što ne voli mene Boga. A ja vam samo kažem, šta vam sledi posle toga.

   A ova ruka što piše ovo, voli mene Boga mnogo. A ja vam kažem. Da ja Bog nebi doći mog'o, da ona nije sve vas volela toliko mnogo.

 Kad voliš ljude sve i sve biljke i sve životinje. Tada mene Boga voliš najviše.

I nek bude jasno svima. Ja Bog sam čekao eonima, da dođem ja. A ja vam kažem. Niko me nije voleo toliko mnogo, kao ova ruka što piše ova slova.

Ona je moj vojnik bila. A ja vam kažem, meni Bogu nikad nije odolila.

Ona sad sedi "za mojim stolom". A ja vam kažem, ona piše ono što govorim Bog ja.

I nek znate svi, ja Bog više neću "postiti" . Prekinuo sam ja Bog post. A to znači, ko ne voli mene Boga, neće se "gostiti".
To znači. Ko misli zlo, ja mu neću više davati snagu za to. A ja vam kažem, ja Bog sam došao.

I došao sam Bog ja i NOVI ZAKON doneo. A ja vam kažem, uništeno je najveće zlo.

Najveće zlo je uništeno u njoj.
"Veliki naboj je pukao" od vaših zlih misli. A ja vam kažem. Ova ruka što piše ovo u njenom telu je naboj pukao.
I niko nije video to. A ja vam kažem. Mene Boga ne može prevariti niko
 
Kada je naboj  pukao.
Tada sam ja Bog NOVI ZAKON doneo.

NOVI ZAKON se zove LJUBAV
A ljubav je najjača sila na svetu.
A ja vam kažem, ne važi više stari zakon.
    I mnogo će još vremena proći, dok čovek ne shvati. Da jedni drugima treba da misle dobro, tada će čovek živeti dugo i dobro.

   

Коментари